코루레 이야기

뉴질랜드 초록입홍합 전문회사

코루레의 미션

코루레는 뉴질랜드 자연에서만 찾을수 있는 슈퍼 푸드로 모든 사람들이 건강한 생활을 향상 시킬 수 있도록 도움을 주기위해 최선을 다해 연구를 해오고 있습니다. 코루레의 비전은 뉴질랜드 자연의 힘과 최고의 과학적 연구를 취하여 사람들의 삶을 치유하고 더욱 풍요롭게 하는 것이 코루레의 미래 입니다.

코루레의 목적은 고객, 사회 및 친환경에 도움이 되는 것입니다. 우리는 자연의 힘과 자연 치유 능력을 믿기에  뉴질랜드의 자연의 힘을 가진 특권을 세계의 모든 나라들과 공유하는 것입니다.

그리고 시작

코루레의 창업자 론은 아주 어렸을적 부터 건강식품 애호가였습니다. 그의 어머니는 "네가 섭취하는것이 너의 건강이다."라고 항상 말씀하셧고, 그와 그의 가족 모두가 건강한 식단을 이끌수 있도록 하셧습니다.



론 대표는 어류의 90%가 평생을 지속할 수 없는 사실을 알게 된 후, 어류 대체 공급원을 찾기 시작했습니다. 그는 어유와 오메가 3 보충제를 꾸준히 섭취한 사람으로써 어유의 중요성을 알기 때문의 없어질 걱정을 할 필요가 없는 어유 대체 공급원을 찾으려고 노력했습니다. 그러던중 뉴질랜드 초록입 홍합에서 특허방법으로 농축오일을 추출하는 법을 여러 연구후에 발견하였고, 그가만들어낸 초특급 초록입 홍합 오일 제품을 '스테로이드가 들어가 어유' 라고 말할 수 있을 만큼 더욱 강하고 자신있는 초록입 홍합 오일을 추출하고 만들어 내는데 성공하였습니다.

“코루레는 전 세계 모든 사람들이 자연의 힘으로 건강 해지는 그날까지 최선을 다할 것 을 약속 합니다. 모든 사람들이 더 나은, 더 건강한 삶을 사는 그날 까지."

론 박, 코루레 창업자 대표

The Board 

Dr. Luke
~ Technological Advisor ~

Dr. Luke Schneider teaches chemical and biological engineering at the University of Canterbury Department of Chemical and Process Engineering in Christchurch, New Zealand. Dr. Schneider founded Target Discovery, a cancer diagnostics company in 1999 and served as its Chief Scientific Officer until April 2019. He earlier served as Director of Technology Development at SRI International.

Nicky
~ Head of Kōrure Korea ~

Nicky is responsible for overseeing and supervising company’s activities in Korea. We rely on her to ensure that the Korean branch team are all aligned with the goals of the company.


Favourite Te reo word – whakaipo (love)

Lloyd
~ Operations Advisor ~

Lloyd Mander is a successful entrepreneur with extensive experience in leadership and governance. He brings startup experience at all levels, from starting a company to taking it through a high-growth period to negotiating its successful sale. He also has governance experience in the not-for-profit sector, currently serving as an Independent Trustee of Ōtautahi Community Housing Trust, and volunteers with Business Mentors NZ and the Young Enterprise Scheme.

Ron
~ Founder & CEO ~

Ron is our founder and CEO. He began his career as an accountant however, he quickly realised his passion in sustainability of New Zealand’s nature and his love for green lipped mussel. He went onto start his journey with Kōrure in 2017 to share the benefits of including green lipped mussel into our diets to improve joint health and overall wellbeing. 


Favourite Te reo word – kōrure (to change)

Stephanie
~ Manufacturing Advisor ~

Stephanie has been a Food Consultant to the Inland Revenue; Contract Lecturer at Lincoln University; Research and Development Manager (meat, seafood, dairy, nutraceutical); Quality Assurance Manager (meat, seafood, dairy, nutraceutical) and a Company Director for over seventeen years. She worked in various govermental organizations such as IRD, Hi-Tech Foods Ltd and Waitaiki Biosciences. She holds an MSc at Lincoln Univeristy and PGDipHealSc at University of Otago.